palvelut

tILAT TARPEEN MUKAAN

Tarjoamme viihtyisät ja monipuoliseen käyttöön sopivat tilat sekä aktiviteettimahdollisuuksia kauniin maaseudun rauhassa ympäri vuoden. Juhlasalimme muuntuu loistavasti isompiin ja pienempiin tarpeisiin. Esimerkiksi perhejuhlat, kurssit, kokoukset toteutamme yksilöllisten toiveidenne pohjalta. Hyvällä ruoalla ja palvelulla on tärkeä merkitys osana ikimuistoisia juhlia, toimimme sen mukaisesti aina juhlan tunnelmaa vastaavaan kattaukseen asti. Pienempi kabinettitila, joka sopii oivallisesti pienryhmille sekä AV-välineet valokuituyhteyksineen ovat myös käytössäsi.

vapaa-ajan aktiviteetit

Liikuntasalissa on varustus palloilulajeista aina pingispöytiin ja sählyvälineisiin saakka. Esiintymislavan ansiosta tila muuntuu kätevästi vaikkapa konserttikäyttöön. Piha-alueella on pelikenttä ja leikkipaikka. Läheisellä uimarannalla voi uida, meloa tai sup-lautailla. Halutessasi voit vuokrata kauttamme sup-laudat, kanootit, kajakit ja fat-biket.

monet mahdollisuudet

Räätälöimme valmiin ohjelmapalvelupaketin juuri sinun tarpeisiisi. Esimerkiksi syntymäpäiville, polttareihin, sukujuhliin tai tyky-päiviin. Miltä kuulostaisi Trio-Pikantti musisoimaan synttäreillesi? Tai vaikka opastettu luontoretki Tynnyrikosken maisemiin kera retkieväiden ja nokipannukahvin? Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä!


Kumisevan Kaiku osk.
Katajaperäntie 2, 85800 Haapajärvi
040 5757356
kumisevan.kaiku@gmail.com